martes, 20 de abril de 2010

Ahora si que estamos en Tasmania

Hola a todos, se ha acabado el monopolio de Dani y ahora os voy a explicar un poco yo.
Desde la otra entrada hemos alquilado un coche y nos hemos ido a recorrer la Tasmania profunda. Hemos recorrido 2 parque nacionales(una naturaleza desbordante, nos recuerda a la bestialidad de la Patagonia),hemos dormido la noche de mi cumple en medio de la nada en unas dunas de 30 metros de altura...casi nada. Hemos visto pueblitos que parecen de las pelis del oeste antiguas y ahora estamos en la costa norte (en el visitor's center de Wynyard ) y esta medio lloviendo asi que hemos arovechado para hacer esta pequenya entrada sin fotos(de momento no hay wifi , asi que papi lo del skype ha de esperar un poco, estaremos en contacto).
Asi que hasta pronto....Muuuuuuuuuuuuuuuuuuas

7 comentarios:

Daniel Marín dijo...

al final va a ser que la WiFi en Tasmania está sobrevalorada...;-)

Anónimo dijo...

Dani ens anyorem molt de tu, el xic nou només fa mes que manar-mos exercicis.

Perfavor torna prompte


Juli

EL RACÓ DE FOL dijo...

Hola guapetons,

I FELICITATS Marian amb una mica de retard.Ja he llegit que heu arribat a destinació i que tot va bé, me n'alegro.Per cert, ha tocat una superprimitiva milionària de molts zeros ací a Benicarló, i tots especulen qui pot ser... Per que ha sigut aquesta setmana, pq sinó pensaríem que sou vosaltres. Per altra banda cap novetat, us seguim el rastre. B7s

Lara dijo...

Fotos, fotos, volem fotos pa tindre encara més enveja si cabe!!!

Al final Marroc mooolt xulo (Atlats i desert molt millor que Marrakech). Per a repetir. I vam esmorzar allà on mos vas dir, jeje.

Molts besets de part de tots!!

PD: Aquí demà és St Jordi, i com que no podem anar a estos parcs naturals tan xulos, pos mos conformarem en una volteta per la serra de Godall, jeje.

PD2: Marian: no mos han enviat ni a Salut ni a cap xic guapo, pero ha vingut una xica de Tortosa que també és molt maja, així que no mos podem queixar!

canariona dijo...

¡ que envidia me dais!....yo seguiré vuestro viaje por lo que comenteis por aquí. A una jubilada como yo, me puedo permitir viajes mas cerca y tranquilos, por Europa. Besos desde La Palma, Teresa

Unknown dijo...

Saludos a la besoneta y al supercanario.Ya me he enganchado a la nueva novela que comienza en Tasmania,porque lo vuestro es para escribir libros de aventureros.Besets desde la terreta.

Unknown dijo...

hola Dani,
que guay que están les fotos, estaràs disfrutant de lo lindo allà, ara el contrast amb el que estaves acostumat a vore a l'interior de Castelló és brutal no?
jo encara no estic treballant perque estic de baixa per esguinç al genoll, després de 2 setmanes encara no estic massa bé peró bueno...
besets i a disfrutar a tope.